Saturday, July 08, 2006

Kæmpe Gedde [video]


Planen var at vi skulle tidligt afsted , ca. kl 9:30.
Pepe og Dudek kommer ud til Krykke, og han har det bare dårligt.
Langt om længe får vi ham slæbt med, og vi beslutter os for at køre i vores lokale mose, istedet for en længere køre-tur.
Da vi ankommer , bliver der rigget en masse stænger til, og der bliver straks fanget en masse Aborre og nogle få Skaller. Pepe og Dudek prøver at for-fodre med majs , for at lokke Brasen eller Karper til. Der er livlig aktivitet omkring stedet i mange minutter. Vi fanger dog ikke noget på den metode. Lidt senere har Pepe bid, på en levende Aborre, men mister den. Få minutter efter, samme tur igen. Øv øv, men gedderne var åbenbart begyndt at bide igen. Dudek fanger en halv-stor Skalle , som Pepe beslutter sig for at bruge levende. Han kaster ud, hvor vi selv regner med er dybest, og stangen bliver sat i bid-indikatoren.
Vi står og fisker tæt sammen , med medestænger, da Pepe's line kludrer helt sammen. Irriteret opgiver han linen, da han som den eneste hører sin bid-indikator. Pludselig råber han: "Så er der fisk!". Dudek og Krykke springer hen over stængerne for at samle kameraet og nettet op.
Der bliver fightet for hårdt, da gedden trækker Pepe's line ud , som om det var ingenting. Efter et par ture giver fisken op, og en meget flot Gedde på ca. 9kg landes sikkert. Den er helt sikkert årets højde-punkt for Gedde Saga'en.
For vildt, det var ellers ikke meningen at vi skulle i vores egen mose idag.
Der er bare kæmpe gedder der vil noget i vores mose, det hersker der ingen tvivl om mere.

Fighten kan ses på Google Video, ved at trykke på
"Video: Pepe 08-07-2006"

Kanon dag med drengene.
Fisken blev som altid gen-udsat.

2 comments:

michael said...

Det var rigtig dejligt at fange en stor Gedde igen,jessssssssssss.

guzowicz said...

Det var godt nok en moppe dreng du fangede, Pepe.
Videoen er også fin :)